Please assign a menu to the primary menu location under menu
Skin & hair care

Garnier Fructis Repair & Shine 3

Mnogima se čini da mi kosa nije baš mnogo zahtevna za održavanje, obzirom da je ravna i da se nikada nisam farbala. Vrlo često idem kod frizera i nekako mi je najlepša kosa (i najduže imam frizuru) kada me isfeniraju u salonu. Ali morala sam ipak da nađem i neku kućnu varijantu. Moja kosa jeste ravna, ali na krajevima svaka dlaka svoju politiku vodi, tako da kosu uglavnom i feniram i peglam (a ako imam vremena da pravim neke lokne koristim i figaro). Poslednje 2 godine koristim Garnier za  izrazito suvu i oštećenu kosu

Šampon, regenerator i maska za kosu sadrže 3 negujuća ulja – maslina, avokado i karite.
Proizvođač kaže: Rezultat – Nahranjena, obnovljena i ojačana, Vaša kosa je mekša, svilenkasta na dodir i sjajna.
Mogu samo u potpunosti da se složim sa ovim, pošto mi kosa bude upravo ovakva uprkos svom maltretiranju kome je izlažem.
Do skoro sam koristila samo šampon i masku za kosu, a nedavno sam uzela i regenerator, tako da prilikom jednog pranja koristim šampon i regenerator, a sledeći put šampon i masku.

Maska se nanosi na mokru, obrisanu kosu, ostavi se da deluje 3 minuta i zatim se ispere.

Hranljivo mleko + serum koji obnavlja kosu – promućka se i nanosi na suvu ili isfrotiranu kosu i ne ispira se.
Ja ga nanosim pre feniranja. Kupila sam ga još prošle godine i nisam sigurna da li ga još uvek ima u prodaji.
 
Ne znam tačnu cenu ovih proizvoda, a ako me pamćenje dobro služi šampon i regenerator su između 300 i 400 dinara, a maska za kosu je između 400 i 500 dinara.
 
P.S. Mama hvala ti što mi nisi dala da se farbam 😀
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0
Tags : Garnier

4 Comments

  • Sjajna im je i ova kolekcija. A ovaj serum je još jedan u nizu dobrih stvarčica za kovrdžavu kosu (mojoj kovrdžici i to stavljam). A balzam me je posebno iznenadio, za nijansu je masniji od balzama Goodbye damage, ali lepo izravna kosu i zagladi. I mora da se pazi da bude strogo na dužinu stavljeno jer hoće brzo da umasti kosu, a meni je problem sa kosom od samog korena, kod lica je tanka i suva i tu hoće da se ukovrdža i izgleda kao da imam rogove ili u najboljem slučaju kao da se nisam češljala mesec dana! I zato moram i taj deo dooobro da nahranim, ali se brzo umasti.. Svakako dobra linija, samo još parafin da izbace i ubace još neko ulje umesto parafina 😀

  • Ja ga viđam u Liliju. Samo tamo ga i viđam i kupila ga na onom sniženju u septembru ili oktobru kad je već bilo sniženja za Garnier proizvode, da imam za kovrdžicu.. Dobro je i ono ulje/serum iz kolekcije Goodbye Damage. Zagladi i olakšava češljanje. Možeš njega probati umesto ovog dvofaznog seruma.

Leave a Reply