Please assign a menu to the primary menu location under menu
Makeup

NYX FULL Coverage Concealer

Već vidim koji proizvod će se naći na listi favorita krajem meseca. U pitanju je NYX Above&Beyond FULL Coverage Concealer.

Prilikom kupovine sam se dvoumila između njega i  HD Photogenic Concealer-a (koga hvale mnoge blogokoleginice). Inače, više volim tečne korektore, ali mi se nešto ne dopadaju oni koji dolaze u pakovanju sa sunđerastim aplikatorom.
Sreća pa sam u kupovinu krenula bez šminke i mogla sam na licu da isprobam koja nijansa mi najviše odgovara. Odlučila sam se za CJ01 Porcelain. Ono što mi se veoma dopada kod ovog korektora je to što se može koristiti i kao podloga za senku za oči. Ja ga tako i koristim – nanosim i na kapak i podočnjake (i tu i tamo ako treba još nešto da se prekrije ;)) Za sad mi je najzgodnije da ga nanosim prstima.
 
Ja imam normalnu kožu i meni ovaj korektor savršeno odgovara, ali mi se zbog kremaste teksture čini da možda ne bi odgovarao osobama koje imaju suvu kožu (možda je za njih bolja varijanta tečni NYX HD Photogenic Concealer).
 
Ono što mi se posebno dopada je cena – za nešto manje od 500 dinara dobija se 6 grama proizvoda.
 
Pokušala sam da napravim slike gde bi se na licu (tj na mojim divnim podočnjacima i kapcima) video efekat pre i posle, ali mi je prednja kamera na telefonu lošija i jako su mutne slike, pa ste prinuđeni da vidite kako to izgleda na mojoj ruci:
 
Znam, deluje dosta svetlije, zato uvek korektore i tečne pudere prilikom kupovine isprobavam na licu (ne na celom licu, naravno :))
Ovo su nijanse korektora koje NYX ima u ponudi:
http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/kremasti-korektor-za-lice-cj01-porcelain?showsub=1

Više informacija o proizvodu možete videti na sajtu Alexandar Cosmetics-a

Da li ste vi pronašle idealnu nijansu korektora?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0
Tags : NYX

7 Comments

Leave a Reply