Please assign a menu to the primary menu location under menu
Makeup

NYX Nude on Nude paleta

Konačno! Konačno sam našla vremena da malo isprobam paleticu koju sam dobila za rođendan 🙂

 


U pitanju je NYX Nude od Nude paleta od 20 senki (ukupno 20 grama) i 10 boja za usne (ukupno 4 grama). Takođe, u pakovanju se dobijaju i 2 aplikatora za oči i usne (ja to odmah izbacih, jer sam navikla na ove moje četkice sa duuugačkom drškom).

Ovo je slika cele palete na dnevnom svetlu, bez blica (slikano pored prozora, nije baš bilo vedro, ali šta da se radi…)


 
a ovo je slika sa sajta Alexandar Cosmetics-a (gde možete poručiti ovu paletu)Znam da većina ljudi ne voli kada u pakovanju dobije senke i karmine, jer jedno je praškasto, drugo je kremasto, ali ovi karmini (boje za usne) su skroz odvojeni od senki, tako da dok koristim senke nema šanse da sa četkice bilo šta padne na karmine.


Na gornjoj slici je otvorena paleta – samo senke, a na donjoj se vidi kako izgleda kada se izvuku i karmini. Pakovanje je praktično, od kvalitetne plastike, ne zauzima puno mesta, tako da je mogu uvek poneti sa sobom.
E, sad, ja sam paletu “podelila” na levu i desnu stranu da bi mi bilo lakše da uradim swatch-eve.
Sve je slikano na prirodnom svetlu, bez blica, s tim da mi je ruka na gornjim fotografijama položena, a na donjim je podignuta ka prozoru (sreća, nije bilo puno oblačno kad sam pravila fotke).


Leva “polovina” palete, prvi red, senke:

 
 
Kao što možete da vidite, prva, treća i peta senka su mat i nešto su slabije pigmentisane od druge i četvrte senke koje imaju malo šimera u sebi i daju onaj “satin finish”. To što su ove tri senke slabije pigmentisane meni lično ne smeta (možda bi nekom smetalo) jer za dnevnu varijantu volim onaj “no makeup makeup look”.
 
Leva “polovina” palete, drugi red, senke:
 
 
U ovom redu su prva, četvrta i peta senka mat, druga i treća su malo sjajnije.
 
Desna “polovina” palete, prvi red, senke:
 
     
 
U ovom redu, prva senka je mat (uživo je tamnija nego što izgleda na ovoj slici), a ostale imaju malo šimera; treća i peta senka imaju vrlo vrlo sitne šljokice.
 
Desna “polovina” palete, drugi red, senke:
 
Sve senke u ovom redu daju taj “satin finish”, četvrta (braon) u sebi sadrži sitne sitne (skoro neprimetne) zlatne šljokice.
 
Što se tiče boja za usne, tekstura mi se dopada, nije previše gusto kao karmin, niti previše tečno kao sjaj (ne može da se desi da umočim četkicu i uzmem više nego što mi treba). Nadam se da ću naći vremena da napravim jedan post samo sa ovim bojama za usne, jer na mojoj ruci izgledaju skoro neprimetno, a u paleti vrlo vrlo jarko.
 
 


Nisam stručnjak za selfie, ni prednja kamera mi nije baš najbolja, ali evo kako izgleda par ovih mat senki na licu. Označila sam senke i boju za usne koje sam koristila.
 
 
I? Kako vam se čini moja nova paletica?
 
Zaista bih je od srca svakom preporučila, posebno za neutralan dnevni izgled, ili što bi moj muž rekao “šminkala si se pola sata da bi izgledala prirodno?”
 
Do narednog posta 😀
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...1
Tags : NYX

14 Comments

Leave a Reply