Please assign a menu to the primary menu location under menu
MamaSkin & hair care

Nega kože u trudnoći – Alverde mamaglück kremasta kupka

Zahvaljujući ovoj fotografiji i kratkom postu o ovim proizvodima sam osvojila DM paketić o koji sam spominjala u ovom postu
Kako sam već pisala o Alverde mamaglück puteru za telo ovaj post će biti posvećen Alverde mamaglück kremastoj kupki (okeej možda napišem još koji red o puteru :))

Dakle, krajem januara sam pisala o puteru za telo, koji je za mene bio potpuno otkriće i kako mi se bližio porođaj kontala sam – to je to, za koji mesec se vraćam “normalnim” proizvodima. Ali naravno, DM u nekom februaru-martu uvede ovu kupku u svoju ponudu – i kako ja sad da ne probam?
 
Pošto u poslednje dve godine stalno koristim proizvode namenjene trudnicama, moram da napomenem da je ovo jedini proizvod na tržištu ovakve vrste. Ja zaista do sada nisam videla da bilo ko proizvodi gel za tuširanje ili kupku za trudnice (ako neko jeste – neka me slobodno obavesti u komentaru ispod :))
Već sam pisala o svojim problemima sa kožom u trudnoći OVDE i OVDE, ali ako ste trudnica ne bi bilo na odmet da pročitate post moje blogokoleginice i trudnjače Lenke šta bi trebalo koristiti a šta izbegavati u trudnoći.

Znate da ne volim puno da prepisujem 😉 tako da na gornjoj slici možete videti šta proizvođač kaže o ovoj kupki a na donjoj slici možete videti listu sastojaka.

Ova kupka dolazi u mekanoj tubi (koju je veoma lako preseći na pola i izvući i poslednju kap) prepoznatljivoj za Alverde. Cena je 329 dinara za pakovanje od 200ml, a često zna da bude i na akciji (čini mi se da sam je jednom platila 239 dinara). Bele je boje, malo ređe teksture nego na primer šampon za kosu. Opet malo me podseća na balzam za kosu, jer kada ga sipam u ruku ostaje tu, nema nekog nepotrebnog razlivanja. Ne peni i blago klizi po koži i čisti je. Ima isti miris kao i puter za telo.
Ono što mi je fenomenalno kod ove kupke jeste da nakon tuširanja nemam onaj osećaj blagog zatezanja kože i ne moram da se mažem, što mi posebno odgovara za vreme ovih letnjih meseci.
A sad par redova o puteru 😉 Iako nemam potrebu za mackanjem nakon kupke ipak mažem ovaj puter, koji se pokazao odličan za ove vrućine. Ranije sam uvek imala osećaj da kako namažem mleko za telo tako počnem da se preznojavam – toga sa ovim nema. A verujte mi da se posle ovog drugog porođaja znojim kao nenormalna, tešim se da je od hormona ;))
Takođe sam se iznenadila njegovim umirujućim dejstvom nakon depilacije i brijanja, tako da ne moram da koristim posebno neke kremice koje su za tu namenu.

Sad bih opet napisala da je ovo poslednji post vezan za negu kože u trudnoći (a i posle porođaja) ali ko zna, možda opet otkrijem nešto novo 😉
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0
Tags : Alverde

11 Comments

Comments are closed.