Please assign a menu to the primary menu location under menu
Skin & hair care

Avon planet spa (almost empties)

Fotografije koje gledate su napravljene pre više od 6 meseci.
A proizvodi su kupljeni pre više od godinu dana. 
 
Iako ovi proizvodi više ne mogu da se nađu u Avon katalogu, prenosim svoje utiske, jer sam generalno zadovoljna Planet Spa proizvodima.

Ne sećam se kad su tačno ovi proizvodi bili aktuelni, tj. u kom katalogu, ali sećam se da su svi do jednog bili kupljeni po sniženoj ceni (pravda se ekonomista u meni :))
piling za telo
Thailand lotus flower relaxing cleansing body polish je pilng za telo, koji sam kupila jer:
pod 1 – stari piling mi je bio pri kraju (čitaj stigla sam do pola),
pod 2 – bio je na sniženju,
pod 3- jao vidi ljubičasto pakovanje,
pod 4 – a sviđa mi se i ovaj “relaxing” momenat
Nisam neki ljubitelj kataloške prodaje i bila sam skeptična kako će se pokazati, pa je dugo stajao na polici zaboravljen. Počela sam da ga koristim pre par meseci (još uvek mu nije istekao rok :)) i sad mi je žao što nisam kupila još neko pakovanje dok je mogao da se nađe u ponudi.
Ovaj piling je veoma nežan i ima diiiivan miris (pretpostaviću da tako miriše tajlandski cvet lotusa :)). Nije previše gust i ima sitne čestice koje vrše nežan piling (ne volim kad je piling gust kao pasta za zube i ima mnogo krupna zrnca). Osim za telo, koristim ga ponekad i za stopala.
Levo – krema za predeo oko očiju *** Desno – piling
Japanese sake and rice refreshing eye smoother je osvežavajuća krema za predeo oko očiju sa japanskim sakeom i rižom. Kupih je, jer je bila na primer 200 dinara ukoliko kupim taj i taj proizvod sa tih i tih strana, znate već kako to ide sa tim katalozima 😉
krema za predeo oko očiju
Jedna mnogo fina, lagana kremica, koju skoro potroših, evo cedim poslednje kapi, jer mi baš odgovara kad su ove vrućine. Idealna mi je i kao podloga, pre šminkanja. Ima neki čudan miris, koji se ne oseća kada nanosim kremu. Evo sad vidim na Avonovom sajtu da imaju sličnu kremu sa crnim kavijarom LINK i još je na sniženju, sreća pa trenutno nemam Avon damu koja me zasipa katalozima 😀
revitalizirajuće ampule za lice
Face ampules su revitalizirajuće ampule za lice sa japanskim sakeom i pirinčem. Kupih ja taj set od 4 ampule. Takođe bio na nekom sniženju (da li sa ovom okoloočnom ili kremom za lice – ne sećam se više). Pa ovo je jedno savršenstvo u bočici. Može se koristiti svaki dan (pola ampule ujutru, pola uveče) ili po potrebi. Ja sam koristila na drugi način. S vremena na vreme sam nanosila na lice i rezultat je odmah vidljiv – koža mi je blistavija, puna energije, usudiću se čak i da kažem da deluje mlađe 🙂 Jedina zamerka na ovaj proizvod je miris. Miris je užasan, ali odmah izvetri. Prosto se sad razmišljam da li nekako poručiti ove ampule koje trenutno Avon ima u ponudi LINK (i one su na nekom sniženju) ili neki serum ili ulje za lice?!
maske za lice
Pošto sam i dan danas neodlučna kad su u pitanju maske za lice, tada sam kupila neko pakovanje od 12 maski za lice: 4 komada sa japanskim sakeom i pirinčem, 4 komada peel of maska sa mineralima iz mrtvog mora i 4 komada nekih maski sa maslinovim uljem.
Nešto sam podelila, ostalo potrošila, tačnije kad sam nanela tu poslednju masku sa maslinovim uljem sam se setila da poslikam sve ove proizvode, pre nego što ih dokrajčim 😉
Sve u svemu, divni proizvodi, za koje se nadam da će ih Avon nekada vratiti u svoju ponudu.
Koristite li vi Avon Planet Spa? Imate li svog favorita? Šta biste mi preporučili?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0
Tags : Avon

18 Comments

  • Jao vidi ljubičasto pakovanje ahaha 😀
    Šalu na stranu, bila sam Avon dama skoro pet godina i Planet Spa japanski sake i pirinač je ubedljivo najbolja Planet Spa linija. Pored Japana, odlična je i maska za lice sa mineralima mrtvog mora, blatna maska (nadam se da nisam nešto pomešala). Samo ubedljivo neprevaziđen mi je gel za umivanje lica japanski sake i pirinač. Odoh da šmeknem katalog, još uvek imam moj nalog avon dame (nadam se da ga nisu ukinuli) LOL 🙂

  • Imala sam kremu za tijelo s tajlnadskim cvijetom lotosa i to je bilo pravo, pravo mirisno uživanje. Ali hajde što miriše, dobro je i njegovala 🙂 Nema jaaako dugo u katalogu i nadam se da će se nekad iznenada pojaviti.

  • Stare Planet Spa su zamenili novi proizvodi, čini mi se jednako dobri. I sada ima svašta u ponudi, možda možeš da nađeš neku zamenu 🙂 I razmisli da upravo ti budeš ta Avon dama pa da nas zasipaš katalozima :))) Lidija

  • Ovo japansko čudo je fenomenalno samo malo smrdi 🙂 Nisu ti ukinuli nalog, sigurno, imam drugaricu koja ima taj neki njihov broj – dvocifreni, nisu mogli da se načude kad se ponovo aktivirala pre par godina (al se ni ona sad opet ne bavi time)

  • Volim Planet Spa proizvode, ali se razocaram kada vidim sastav, jer tad shvatim da ni najmanje ne opravdavaju tu cenu. Jako je upitna kolicina parafina, alkohola, pa i samog sastojka kojim se linija reklamira a ima ga manje nego parfema u istom proizvodu. Ali kad vidim ta pakovanja i pomirisem, kao da me hipnotise i opet kupim. Neverovatno.:)

Leave a Reply