Please assign a menu to the primary menu location under menu
Skin & hair care

Balea, Alverde, Babylove – fujoriti

Pošto mi je Iva sa bloga The Casual Princess dala blagoslov da iskoristim “fujorite” za naslov
evo jednog posta koji duže vreme odlažem…

Tri proizvoda koja su me razočarala / nismo se našli / nije nam išlo / neću ih ponovo kupiti :


Balea MED kremasto ulje za tuširanje – sam kupila pre nekih 6 meseci, u DMu za nekih 200 dinara. Što jedino navodim kao plus kod ovog proizvoda koji ima 300ml. Možda sam previše očekivala. Ipak gledajući iz prizme nekoga ko je navikao na Eucerin ulje za tiširanje ovo nije ni blizu ulja. Ne znam kako bih definisala ovaj proizvod. Tekstura mu je poput nekog gela za tuširanje, ali nije gel, a kad ga sipam u ruku beži na sve strane. To je sigurno zbog ovog “kremastog” u nazivu. Jao, a miris. Uh, nikakav… Pokušala sam čak i mužu da uvalim ovo čudo, ali me je vešto iskulirao 🙂
Evo i liste sastojaka, na slici iznad, ukoliko nekoga interesuje. Jedino što je bilo dobro kod ovog gelastog a kremastog (ne) ulja za tuširanje je što mi nije isušivao kožu.
Babylove mama krema za masažu – isto kupljena pre nekih 6-7 meseci, za nekih 300 dinara. U početku sam bila oduševljena teksturom i lakim razmazivanjem ove kreme. Takođe i mirisom. Međutim, kod prevencije od strija ona ne radi ništa. Počela sam da je koristim pred sam kraj trudnoće i uopšte ne pruža osećaj da je koža nahranjena, tako da sam se brže bolje vratila na Striet. Jednostavno, krema ne pruža dovoljno nege zahtevnoj i suvoj koži trudnica. Nije loša kao kremica za masažu, umesto nekog ulja, ali kod nege – nula!

  

Lista sastojaka, na slici iznad.

Alverde tonirana dnevna krema neven ćilibar – bila sam srećna kada sam u Alverde paketiću, između ostalog, dobila i toniranu kremu. Nikada pre nisam koristila tonirane kreme. Nije mi odgovarala, pa sam rešila da je prosledim Lidiji sa bloga Good morning Gorgeous (reče da voli tonirane kremice, računala sam  -imaće više sreće nego ja), tako da više detalja o ovoj kremi možete pročitati u OVOM postu.
Da li ste vi koristile neke od ovih proizvoda?
Delite li moje mišljenje ili ste imale više sreće? 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

16 Comments

Leave a Reply