Please assign a menu to the primary menu location under menu
Nails

Matching manicures #5 Blue manicure

Okeeej, znam da se matching manicures rade nedeljom
ali, pošto sam na odmoru, malo sam zaboravila koji je dan, pa kasnim 😉

Neću vas zasipati slikama plaže i mora, to bi zaista bilo surovo, ali napravila sam puno slika i prosto nisam neku mogla da izbacim.

I prethodne dve nedelje sam za MM koristila ovaj lak. U pitanju je China Glase At Vase Value. Pošto je boja predivna, morala sam da mu posvetim zaseban post.
I, sad, vi verovatno očekujete hvalospev… Ovaj lak je prilično krečast. U početku je bio veoma redak i trebala su mi tri izuzetno tanka sloja za potpunu prekrivenost.
Za ovaj manikir sam koristila Seche Clear bazu, dva sloja laka i Seche Vite (brzosušeći) top coat. Inače lak ima polumat završnicu (bez top coat-a).
Zanemarite moje suve i umazane zanoktice. Ulje za zanoktice sam zaboravila da ponesem, a nokte sam mazala na terasi pod užasnim osvetljenjem. A zamalo i da jedan komarac završi na malom noktu kao nail art 😉
Iako je predivna boja, ovakav manikir, u mom slučaju traje do prvog pranja sudova ili do prvog tuširanja 🙂 Na nogama je situacija nešto drugačija, tu izdrži i do dve nedelje, ali na moru i to je nemoguća misija…
Kad smo već kod mora – pogedajte preslatke detalje u našem smeštaju (gledali su me malo čudno što se šetkam okolo i slikam nokte)
Uglavnom, ovaj lak sam namazala veče pred polazak na more, na rukama se održao čitava dva dana, nakon čega je krenuo da se ljušti. Na nogama, rekord – 4 dana!

Ja zaista ne mogu da se nagledam ove predivne boje…

…ali ovaj lak ću više koristiti za gradient ili neko crtanje.

I još par slika na suncu:

  

Sve u svemu, divna boja, loša formula, ili je samo meni zapao takav primerak.

Ako volite plave nokte, pogledajte šta su moje blogokoleginice mackale ove nedelje, sigurno ćete pronaći nešto što vam se sviđa :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

20 Comments

Leave a Reply