Please assign a menu to the primary menu location under menu
Skin & hair care

Balea UREA krema za ruke i balzam za usne

Danas, par reči o kremama koje svuda nosam sa sobom
U pitanju su dve Balea kremice koje se mogu pronaći u DM drogerijama

Balea krema za ruke sa 5% uree
Ova krema je namenjena osobama sa veoma suvom kožom. Sadrži šea puter, koji smiruje i oporavlja kožu. Vitamin E štiti kožu od slobodnih radikala. Sadrži i ureu, što se da zaključiti po pakovanju. Mene je kremi privukao prvo ovaj ne preterano “girly” izgled, a zatim i cena od oko 250 dinara za 100ml. Dermatološki je testirana i pH neutralna. Lista sastojaka:
Krema je nešto ređe teksture, lako se razmazuje i veoma brzo upija. Meni je kao zavisniku od androida i touch screen-a ovo jako bitna stavka, tako da je ne vadim iz torbe, kako bi uvek bila uz mene. Ima jako prijatan miris, koji se ne zadržava dugo na koži.


Balea UREA balzam za usne
Pošto sam bacila kartončić u kome dolazi ova tubica, mogu samo da napišem par informacija o ovom balzamu, bez liste sastojaka. Namenjen je veoma suvim, ispucalim usnama i pruža im brzu pomoć. Aktivan komleks sa ureom, pantenolom i alantoinom hidrira suve usne. Nešto je gušće, kremaste teksture, prijatnog mirisa. Tubica sadrži 10 ml i košta oko 170 dinara.

Priznajem da nisam puno očekivala od ovog balzama, ali mi je spasao usne prošle zime, pa će se i ove godine šetati u mom neseseru 🙂

Moja topla preporuka za Baleu sa ureom za ove hladne dane!
Koje kreme se mogu naći u vašim torbama ove jeseni/zime?
😀
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2
Tags : Balea

25 Comments

Leave a Reply