Please assign a menu to the primary menu location under menu
Uncategorized

BlamBox novembar (slavimo hejtere?!)

Već dva dana cela blogosfera bruji o novembarskom GlamBox-u…

Ukoliko prvi put čujete za Glambox – to je koncept gde vi za 1300 dinara na kućnu adresu dobijete kutiju sa kozmetičkim proizvodima koji su odabrani za vas, u skladu sa informacijama koje ste ostavili prilikom popunjavanja upitnika. Dakle: personalizovana kutija, 5 proizvoda, baš po vašoj meri. Glamur. Luksuz. (Napisala bih sad ovde i još jednu psovku, koja više priliči mom tviteraškom karakteru, pa ću staviti samo njene inicijale, ali da znate ide u množini. Evo je:)    P.M.
Posle oktobarske kutije, koja je bila koliko toliko pristojne sadržine, poletela i ja, kao, vidi, pa ovo uopšte nije loše…
A onda su stigle i novembarske (neću stavljati linkove do postova, ukoliko neko želi da ostavi link do posta može to učiniti u komentaru).
Kutije su manje-više istog sadržaja. Ali je sveopšti utisak razočaravajući. Pre će biti BlamBox nego GlamBox.
Tester parfema od 5ml i dve kesice kreme za lice od 2ml su nešto što možete “pokupiti” u malo dužoj šetnji po nekom od tržnih centara.
Čini mi se da su ove dve stavke izazvale najviše negativnih reakcija.
I odmah da bude jasno – ne, nisam poručivala ovu kutiju. Kada sam videla prvu, poželela sam da se častim za rođendan. Sreća da su me druge stvari preokupirale, pa sam potpuno zaboravila na nju.
Ali, da sam je dobila, moja prva zamerka bi išla na čokoladice. Zamislite da ja dobijem Rafaelo kuglicu umesto Ferrero Rochera? Pa drvlje i kamenje bih osula na njih. Čemu onda taj upitnik i personalizovanje kutije 😉
slika maknuta sa ove lokacije
Šalu na stranu, mislim da nije u redu podvaljivati nekome testere, pogotovo pakovanja na kojima piše “free sample”, “not for sale” i slično, a to papreno naplatiti.
(Da, napisah papreno, jer za ove naše skromne srpske uslove 1300 dinara uopšte nije mala cifra)
Sad će se naći neko da ostavi komentar “A šta si ti očekivala”. Pa da vam kažem iskreno, očekivala sam više! Ne zaboravite da na sajtu Glambox obećava deluxe proizvode.
A ovde dolazimo do razloga mog pisanija ovoga posta. A to je bezobrazluk!
Ako sam nešto naučila na Twitteru za sve ove godine, jeste da je print screen iz raja izašao.
Kako imam tu (ne)sreću da budem na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, bila sam na netu u trenutku kada je na GlamBox.rs instagram profilu objavljena ova slika:
slika je moj screenshot
Čist bezobrazluk – if you ask me!
Obojila sam imena osoba koje su komentarisale i lajkovale, obzirom da je Glambox posle nekih pola sata uklonio sliku sa svog profila.
Ja razumem i da je cela ova priča nova, da treba vremena da se razradi, i da treba zaraditi koju kintu, ali ovako pljunuti na svoje korisnike?! One od kojih zarađujete?!
Hvala vam na vasoj neprofesionalnosti.
Hvala što ste mi pomogli u odluci da ne poručujem vašu glamuroznu kutiju punu luksuznih testera.
Nadam se da će vam ovaj moj tekst pomoći u razvoju vašeg biznisa. Biznisa šišanja ovaca. Jer dok je ovaca biće i šišanja. Ne želim nikoga da uvredim ovom rečenicom, ali da sam dobila ovakvu kutiju osećala bih se pomalo prevareno – kao ovca.
Jer, kako kažu i loša reklama je – reklama.
Do sada se pokazalo da svaka šuplja priča pukne pre ili kasnije, te se nadam da će se Glamboxovci uozbiljiti i poraditi na profesionalnosti i na kvalitetu, ukoliko žele da opstanu.
O ispunjavanju onoga što ste obećali da ne govorim. (Baš me zanima da li će se neka dokona Glam dama pozabaviti primenom zakona o zaštiti potrošača u ovom slučaju)
Cilj ovog posta nije bio da bilo koga uvredim. Nisam hejter. Samo sam realna. I iskrena.
Za kraj vam ostavljam link do još jedne fotografije sa instagrama, pročitajte komentare, sigurno ćete se nasmejati do suza. (ukoliko i nju obrišu, ne brinite, imam print skrinove ;)))
Da li ste dobile svoju novembarsku kutiju?
Hoćete li poručiti decembarsku?
Pozdrav za moje Glam dame 😉
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2
Tags : GlamBox

87 Comments

Leave a Reply