Please assign a menu to the primary menu location under menu
Uncategorized

It’s a christmas miracle

Da, zaista, pravo je čudo da sam pronašla vremena da napišem post 😉
Kažu, šta radiš na Božić, to ćeš raditi cele godine.

Ja ću cele godine vama darivati tekstove koje ćete vi rado čitati, a možda se i ogrebete za neki super duper kozmetički proizvod namenjen zapadnom tržištu, jer ja ne verujem u givavejeve Breza šampona i noćnih krema ala Zdravlje Leskovac. Bez uvrede za Le, ipak nam je industrija lepote u povoju samo po tabloidima sa fotošopiranim estradnim polusvetom
(Okeeeej, u ovom pasusu se iz aviona vidi ko je seo za tastaturu prilikom kucanja -> gost!)

Nego da se vratim ja na božićnu temu. B(l)og. Darivanje. Spokoj u duši zbog dobrih dela, ili ti na engleskom givavej.

Ako nema verskih fanatika koji čitaju ovo: Korress se rodi!!

Posle godinu i kusur dana (ne baš redovnog) pisanja, reših da napravim svoj prvi giveaway. Eto tako. Bez nekog posebnog povoda (ako izuzmemo činjenicu da objavljujem ovaj post baš na Božić ;)))
Zahvaljujući blogu sam upoznala dosta divnih ljudi, što uživo što virtuelno (neću sada nikoga imenovati), i reći ću samo da svaka poruka, lajk, komentar – za mene je podrška i puno mi znači.
I priznajem, dosta blogova sam otkrila zahvaljujući darivanjima, pa se nadam da vam neće biti teško da ispoštujete sve korake u prijavljivanju ukoliko želite da učestvujete.
Dakle, sve što treba da uradite je da SAMO:
1. Pratite blog putem GFCa ili Bloglovin-a

2. Da lajkujete fejsbuk stranicu bloga – ovde

3. Da podelite objavu o darivanju / ovu fotografiju (sa opcijom public)

4. U komentaru ostavite pod kojim me imenom/nadimkom pratite i vašu email adresu (ukoliko ne želite javno da ostavljate svoje podatke, možete mi ih poslati na smizletina@yahoo.com, ali ostavite bilo kakav kometar ispod posta, da znam o kome se radi :))

Ispod komentara ću upisivati redni broj prijave

Nepotpune prijave neću uzimati u obzir, pravila su “standardna” kao i na svim drugim blogovima, računam ako meni nikada nije bilo teško da kliknem na like, share, join, follow, comment – neće biti ni vama :)))

Opciono – možete me pratiti na Twitteru i na Instagramu, obzirom na “kraći” format, odnosno vreme, više sam prisutna tamo nego na blogu

Prijavljivanje traje do početka pravoslavne nove godine, a ako odziv bude mali, produžiću ga do kineske nove godine :)) Šalim se:

Prijavljivanje je do 13.01.2015 u 23:55

Ovog puta, nagradna igra je otvorena za sve čitaoce iz Srbije (ili i za čitaoce iz regiona ukoliko imate nekoga u Srbiji kome mogu poslati poklončić)

Dobitnika ću izabrati putem random.org i objaviti njegovo (ili njeno ime) 14.01.2015. i na blogu i na fejsbuk stranici.

A već 15.01.2015 vas očekuje novi bebeći giveaway 😀

Ah, da, nagrada… Umalo da zaboravim 😀
Početkom septembra sam bila na letovanju u Grčkoj i kupila po 2 komada Korres gela za tuširanje i mleka za telo – vanila+cimet. Sa ciljem da jedan potrošim a drugi da poklonim. I mesecima odlažem post jer nikako nisam bila zadovoljna fotografijama. Ali šta je tu je. Nisam preko noći postala profi fotograf, tako da evo te prve slike:

Uskoro ću pisati i recenziju o ovim divnim mirišljavim stvarčicama.

Srećno!

*update 11.01.2015* pročitajte više o ovim Korres proizvodima klikom na ovaj link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

135 Comments

Leave a Reply