Please assign a menu to the primary menu location under menu
MakeupSkin & hair care

New in (gifts, presents etc)

Znam, nedavno sam objavila post sa novitetima, ali u svoju odbranu mogu da kažem da sam samo dve stvari kupila, a ostatak sam dobila 🙂
Takođe, bila bi prava šteta ne objaviti ove divne fotografije koje je napravila Jelena sa bloga Dressing case (samo dve fotografije su napravljene mojim telefonom, verujem da ćete odmah primetiti razliku u kvalitetu)

Pa da krenem od tih stvarčica koje sam kupila – Chicco kozmetika za moje šmizlice:

Chicco Baby moments Crema Ricca – hidratantna krema, dobijena pre nekog vremena, ali se našla na fotografiji jer se lepo uklapa uz ostatak Chicco noviteta.
Chicco Baby moments Bagno Shampoo senza lacrime – kupka i šampon, koji smo već koristili. Kupljeni jer su bili na akciji u DMu i imala sam dodatni popust uz vaučer iz knjižice za članove DM Baby bonus-a.
Chicco Dentifricio Toothpaste – pasta za zube sa ukusom jagode. Pogodna za decu od jedne do tri godine. Dosta mama u mom okruženju su hvalile ovu pastu, pa sam poželela da je isprobamo da vidim da li je zaista toliko dobra kao što pričaju.
Od kume smo dobili poklončiće za novu godinu, a evo “kozmetičkog” dela paketića:
Preslatke su mi ove Sebamed kupke u mini mini izdanju. A ja sam dobila prelepi IBD lak za nokteI mod you. Oduševljena sam i nijansom i činjenicom da je dovoljan jedan sloj laka za potpunu pokrivenost, a i postojanost je odlična (evo ga drži se na noktima već peti dan :))
Do sada sam imala prilike da isprobam Kiko lakove za nokte, tako da sam bila oduševljena kada su me Lidija i Tanja sa bloga Good morning, Gorgeous! obradovale sa paketićem u kome su se nalazili Kiko lak za nokte 497 i Kiko karmin 902. A ljubičasti šljokičasti lak od Gabrini-ja je uvek dobra ideja – kada sam ja u pitanju ;))
Dok sam spremala ovaj post, stigao je još jedan paketić:

Ovo sam osvojila kao osoba koja je ostavila najviše komentara na blogu Lepota dolazi iznutra, ali šminka je šminka 🙂 Divan način da se nagradi verni čitatelj 😀 Hvala, Milici, od srca

Pa vi posle nemojte da komentarišete blogove 😉
Aura paketić:

Možda ste primetili da je Aura (ponovo) izbacila nešto novo? Ovoga puta to su skidači laka za nokte, verzije sa acetonom  i bez acetona. Pisaću uskoro o njima, a tada vas očekuje i jedan mini giveaway 🙂
Paketići iz Kuće finih mirisa:
Oko nove godine dobili smo 2 mirisna paketića sa sapunčićima i svećom. Prvi put sam čula za KFM (ne znam ni ko su ni šta su, ali znam gde su) znam samo da je sve organsko i hand made, tako da ću pisati o njima kada se malo više informišem.
 Sigma paketić:
Tu su se našle 3 četkice za senke – Firm blender E 44, Diffused crease E 38 i Eye shading E 55. Pored četkica tu je i olovka – baza za usne (Lip base – nijansa Indulgent), sjaj za usne (Lip vex – Slip) i rumenilo (Heavenly). Ono što me je najviše iznenadilo iz celog paketa jeste ova mini rukavica za pranje četkica (spaglove).

Koristila sam je, oduševila se i definitivno želim full size!

Ovde moram da ubacim i 2 laka za nokte, koje sam zaboravila da spomenem u prethodnom new in-u

Prvi je OPI pucajući lak, koji sam dobila kao rođendanski poklon od blogodrugarica.
Drugi je Kiko Mint Milk, najlepši mint lak koji sam ikada videla, koji je zahvaljujući Tanji GMG završio kod mene 🙂

To je sve od mojih noviteta u poslednje vreme, bila sam dobra, dosta sam bočica ispraznila pa sam dobila nove 😉

Da li ste koristili nešto od ovih proizvoda? Šta vam se dopada?

Podsećam vas da se za Weleda giveaway na FB stranici možete prijaviti do kraja dana 04.02.2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

40 Comments

Leave a Reply