Please assign a menu to the primary menu location under menu
Makeup

Too Faced Everything Nice

Za danas sam spremila post o predivnoj paleti od koje se ne odvajam
Too Faced Everything nice

Paleta je kupljena krajem novembra u Sephori, kada je bio neki vikend popust 20%. Gledala sam dugo druge stvari iz Too Faced novogodišnje kolekcije, ali kada sam se našla face to face sa ovom paletom znala sam da mora biti moja 🙂

Ceo set dolazi u kartonskoj kutiji, a osim palete sadrži i ciklama šljokičasti neseser (koji sam zaboravila da slikam), Better than sex maskaru i 3 četkice.
Paleta ima 20 senki, 2 rumenila, bronzer i hajlajter:
Better than sex maskara ima nekih 5 gr, ali to što dolazi u mini pakovanju me ne sprečava da kažem da je najbolja maskara koju sam probala. Svakako zaslužuje zasebnu recenziju (biće!)
Četkice su toliko dobre, da od kad sam ih probala želim onaj TF set od 5 komada! U ovom setu sam dobila četkicu za bronzer, četkicu za senku i kosu četkicu (može se koristiti i za ajlajner). Ispod četkica se nalazi knjižica sa predlozima za 4 looka koja se mogu napraviti sa ovom paletom (možda vas nekad iznenadim sa nekim lotd iz ove palete :))
A sada – spektakl 😉
Paleta je slikana mobilnim telefonom napolju, na dnevnom svetlu, dok sam za swatcheve izmaltretirala Jelenu i njen profi aparat, a bilo je oblačno i slikano je u zatvorenom prostoru, pa boje deluju malo isprano. Svetlije, mat senke su za nijansu slabije pigmentovane, ali sam generalno prezadovoljna celom paletom, jer se sa njom mogu praviti najrazličitiji makeup lookovi. Senke su skoro kremaste, izuzetno postojane i bez baze, lako se blendaju.

Gornji red – rumenila, donji red – bronzer + hajlater:

Jelena je takođe ponosna vlasnica ove palete, tako da još swatcheva možete videti na ovom linku.

Sve u svemu, ja sam prezadovoljna kupovinom. paleta je plaćena oko 5400 dinara (umesto pune cene 6700), a na primer, Too Faced palete od po 9 senki koštaju oko 5000 dinara. Vredi svaki dinar!

Da li ste probali nešto od Too Faced-a?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0
Tags : Too Faced

29 Comments

Leave a Reply