Please assign a menu to the primary menu location under menu
Nails

AURA Color off uljani odstranjivači laka za nokte (+poklončići)

Prošlo je nešto više od mesec dana od kako sam na testiranje dobila (tada) nove Aura color off uljane odstranjivače laka za nokte
i mislim da je vreme da sa vama podelim svoje mišljenje

Moje iskustvo sa odstranjivačima laka za nokte je sledeće: odem u Lilly ili DM, pravac polica gde su izloženi svi skidači laka i biram neki koji je aceton free, još ako je na akciji – odlično! Ovo je posledica toga što sam do pre neku godinu imala gel, pa mi je ostalo zabeleženo negde da su acetonski skidači laka štetni.
Priznajem, u početku sam mislila da će mi se više svideti verzija bez acetona, ali…
Da krenem od početka.
Kompanija Aura je nedavno svoju ponudu obogatila sa ova dva uljana odstranjivača laka za nokte: verzija sa acetonom je u ciklama bočici, a verzija bez acetona je u beloj bočici. Dolaze u pakovanjima od 50ml i 100ml. Pakovanje je od kvalitetne, čvrste plastike, sa poklopcem na odvrtanje. Na vrhu bočice se nalazi dozer, koji sprečava nepotrebno rasipanje proizvoda (pogotovo meni trapavoj ;))
Aura color off odstranjivač laka za nokte sa acetonom je namenjen skidanju laka sa prirodnih noktiju. Moram da kažem da je apsolutni pobednik u odnosu na bezacetonsku verziju, što nisam očekivala. Posebno dobro se pokazao kod skidanja šljokičastih lakova. Inače ne praktikujem skidanje šljokica sa folijom, jer za to nemam vremena.
Sastav: Acetone, Ethyl Acetate, Aqua, Propylene Glycol, Ricinus Communis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcus Oil, Parfum
 
Pored sastojaka koji su zaduženi za uklanjanje laka, sadrži bademovo i ricinusovo ulje, koje ima negujuću ulogu. Miris acetona je zamaskiran aromom jagode – ništa specijalno, ali vas bar neće gušiti dok skidate lak sa noktiju.
Aura color off odstranjivač laka za nokte bez acetona je namenjen skidanju laka sa veštačkih noktiju. U mom slučaju, malo manje efikasan, morala sam jače da pritisnem prilikom skidanja šljokica, kao i da nakon skidanja laka ponovo pređem preko svih noktiju i kože okolo da bih uklonila sve ostatke.
Sastav: Ethyl Acetate, Aqua, Propylene Glycol, Ricinus Communis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcus Oil, Parfum
 
Isto kao i acetonska verzija – sadrži ulja badema i ricinusa, koja su zadužena za negu. Miris je zamaskiran aromom kivija, pa moram da priznam da mi se miris ovog odstranjivača laka više dopao!
Iako su ovo uljani odstranjivači, ne ostavljaju mastan sloj na noktima, a kod mene nisu doveli do dodatnog isušivanja zanoktica i kože (inače imam strašan problem sa kožom na prstima, koja se peruta i svrbi). Testirala sam ih tako što sa jedne ruke skidam lak acetonskim skidačem, a sa druge ruke bezacetonskim skidačem.
Pošto ja nisam neko ko veoma često maže nokte – tek jednom u 4-5 dana, meni su ova dva pakovanja od 100ml kao tek načeta, ne znam da li sam potrošila trećinu od svakog za mesec i kusur dana – odlučila sam da obe verzije odstranjivača za nokte od 50ml poklonim 🙂
Takođe sam u paketić ubacila 3 Aura laka za nokte:
prelepi crveni Inches lak za nokte – 314 Inches we need are everywhere around us
beli sedefasti Proffesional – 60 Pearl martini
i omiljeni SheBunny u omiljenoj ljubičastoj boji – 254

Ukoliko želite da učestvujete, potrebno je da:

1. Pratite blog putem GFCa ili Bloglovin-a

2. Da lajkujete fejsbuk stranicu bloga – ovde (ukoliko ima vas bez fejsa – tu je Google+ stranica – ovde, ili Twitter – ovde a ili Instagram – ovde)

3. Da podelite objavu o darivanju / ovu fotografiju (sa opcijom public)

4. U komentaru ostavite pod kojim me imenom/nadimkom pratite i vašu email adresu (ukoliko ne ostavite email, a izvučem baš vas imaćete 48h da mi se javite na smizletina@yahoo.com)

Ispod komentara ću upisivati redni broj prijave.

Prijavljivanje traje do 05.03.2015 u 23:59

Nagradna igra je otvorena za sve čitaoce iz Srbije (ili i za čitaoce iz regiona ukoliko imate nekoga u Srbiji kome mogu poslati poklončić)

Dobitnika ću izabrati putem random.org i objaviti njegovo (ili njeno ime) 06.03.2015. i na blogu i na fejsbuk stranici.

SREĆNO!

Hvala Jeleni sa bloga Dressing Case za divne fotografije (poslednja je slikana mojim telefonom)

Odstranjivači laka za nokte su mi poslati od strane Aura kompanije na recenziranje, što ne utiče na moje mišljenje o ovim proizvodima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

73 Comments

Leave a Reply