Please assign a menu to the primary menu location under menu
Skin & hair care

Ayna cosmetics – Anti-age supreme booster serum & satin silk eye cream

Danas vam pišem o dva proizvoda jedne domaće kompanije, koja su postala deo moje svakodnevne rutine kada je nega lica u pitanju

Za one koji prvi put čuju – Ayna cosmetics je domaća kompanija (iz Novog Sada), koja se bavi proizvodnjom prirodnih preparata za negu kože. Ono što karakteriše njihove proizvode jeste bogatstvo pažljivo odabranih aktivnih komponenti, koje su zastupljene u visokom procentu, kako bi što bolje odgovorile na potrebe kože.
Njihovi proizvodi su od prirodnih sastojaka, bez parabena i nisu testirani na životinjama. Moto ove kompanije je “Nega koja Vas razume” koja dobija potpuno novu dimenziju kada se, zapravo, otkrije multifunkcionalnost ovih proizvoda.
Kada sam se, sa divnom Majom, dogovarala oko krema koje će mi poslati na testiranje, ja sam bila fokusirana na kremu za predeo oko očiju, dok je ona predložila i serum, koji im je top proizvod i izazvao je veliko oduševljenje na svetskom sajmu kozmetike, prošlog septembra.
Ko redovno prati ovaj blog, zna da padam na lepa ljubičasta pakovanja, pa je tako bilo i ovaj put:

Kvalitetne, staklene, mat bočica i teglica su bile spakovane u kutije, prilično luksuznog izgleda (taj materijal me podseća na pozivnice za svadbe :))

Anti-age supreme booster serum dolazi u staklenoj bočici od 30 ml, sa pipetom. Namenjen je svakodnevnoj zaštiti kože i poboljšanju opšteg izgleda lica. Obezbeđuje duboku vlažnost koja je neophodna za sprečavanje pojave bora i finih linija na koži. Ređe je konzistencije (usudila bih se da kažem kao jogurt :)) i izuzetno prijatnog mirisa. Aktivne komponente su: Ekstrakt Herbalee, Ultra filling sfere, Hijaluronska kiselina, Ekstrakt ruže, Pantenol i Arganovo ulje. Lista sastojaka.
Serum sam u početku koristila samostalno, ujutru i uveče. Već nakon prvog nanošenja, bila sam odušeljena kako mi je koža meka, lepa, nežna… Ovo u potpunosti opravdava obećanje Ayna kompanije o “luksuznom after feel osećaju”. Serum bi inače trebalo da pospešuje dejstvo dnevne/noćne kreme.
Ovde dolazimo do “multifunkcionalnosti krema”. Dakle, serum se može koristiti samostalno, odnosno može da zameni dnevnu kremu, kod normalne kože. Dok, na primer, noćna krema može da se koristi kao dnevna, tokom zime, ako je lice suvo zbog vremenskih uslova, a krema za očnu regiju se može nanositi na celo lice.
Tako da sam ja odmah odlučila da na taj način testiram i ovu kremu.

Anti-age satin silk eye cream je bogata krema za negu očne zone, koja pomaže u popunjavanju obra i finih linija oko očiju, a takođe smanjuje nadutost ispod očiju i deluje umirujuće na kožu. Važni sastojci: Ekstrakt Herbalee, Arganovo ulje, Avokado ulje, Ekstrakt ruže, Alantoin. Lista sastojaka:
U početku sam ovu kremu koristila samo za predeo oko očiju, ali mi se efekat na koži toliko dopao da sam počela da je mažem na celo lice. Moja koža je inače normalna, sa tendencijom da ponekad bude dehidrirana i iz tog razloga volim da uveče na lice (nakon čišćenja) namažem nešto “jače”.
Jednostavno, ponekad se zaista radi o potrebi moje kože (osećaj zatezanja nakon uklanjanja šminke) ali je više to moja navika da pred spavanje na lice nanosim masnije kreme.
Kada sam dobila ovu kremu, jedina zamerka mi je bila što je pakovanje 30ml i mislila sam da je nikada neću potrošiti (ali onda sam otkrila sve njene namene). Krema jeste nešto masnija, ali se lako razmazuje i brzo upija, pa nema neprijatnog osećaja težine.
Moje mišljenje:

Nemam bore, ali imam fine linije 😉 Posle nepunih mesec dana korišćenja mogu da kažem da je moja koža nežnija, sjajnija i hidrirana.
Ukoliko ne znate od čega da krenete sa Ayna cosmetics-om, krenite od seruma! Zaista je premašio sva moja očekivanja. Mada iako se odlučite da krenete od neke druge kreme, znajte da nema greške.
Svi proizvodi Ayna cosmetics-a imaju više od 3 aktivne komponente (što je teško naći na našem tržištu po nekoj razumnoj ceni), a svaka aktivna komponenta je u maksimalnoj koncentraciji zastupljena u kremama. To znači da svaka krema ima različit efekat na koži i zato su kreme multifunkcionalne, pa mogu da ih koriste i mlađe osobe i one sa zrelom kožom.
Serum možete poručiti na ovom linku, a kremu za negu očne zone na ovom linku.
Da li ste probali neki od proizvoda Ayna cosmetics-a? Kako vam se čine?
P.S. Naravno da ove proizvode nanosim i na vrat. Uvek mažite i vrat, za 35 godina ćete biti srećne što ste to radile 🙂

Darivanje na fejsbuk stranici bloga >>> KLIK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

9 Comments

Leave a Reply