Please assign a menu to the primary menu location under menu
Makeup

Clinique Pop lip colour + primer 07 Passion Pop

Kako sam zavolela crveni karmin
Da mi je neko pre par godina pričao da ću pisati post o crvenom karminu, ne bih mu verovala…

Nisam osoba koja voli crvenu boju, a verujem da sam stvorila averziju još kao dete, kada mi je mama oblačila crvene džempere i škotske suknje, potpuno ignorišući moju ljubav prema roze i ljubičastim tonovima. I to je dovelo do odsustva crvene boje u mom ormaru i aksesoaru. A onda se pojavi on.

Kada kažem on, mislim moj muž, sa nekim silnim kremama i jednim crvenim karminom. “Ali ja ne nosim crveni karmin” bilo je prvo što mi je prošlo kroz glavu. Doduše, imao je on već do sada uspeha u kupovini na slepo.
Ovoga puta, bio je to novi Clinique Pop Lip Colour + Primer. Luksuzna formula spaja smele zasićene boje i prajmer. Zaista se vrlo lako nanosi, a u jednom sloju daje polu-mat finiš. Vrlo je lagan, ne isušuje mi dodatno usne. Iz Clinique-a obećavaju punu boju i hidriranost usana 8 sati.
Za nanošenje mi, do sada, nije bila potrebna posebna priprema usana, niti bilo kakve olovke, već sam četkicom za usne crtala ivice, a sredinu usana bojila direktno karminom. Moj primerak je 07 Passion Pop, a cela linija broji 16 nijansi. Cena je oko 15ak eura, a koliko znam još uvek ih nema u Srbiji.

Što se tiče moje ljubavi prema crvenom karminu, samo ću reći da sam poslušala savet moje make up učiteljice Milice Jevtić – da se crveni ruž nosi iz glave! Dopada mi se način na koji crveni karmin naglašava moje (ne)savršene usne.

A sada da proverimo onaj deo sa “ostaje na usnama 8 sati”

Slikano posle 4 sata na usnama i jednog ručka, a pre veeeelike kafe 🙂

Nosite li vi crveni karmin?


*Fotografije potpisuju divni ljudi sa višeg kursa u FFJelena, moj muž i ja 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

24 Comments

Leave a Reply