Please assign a menu to the primary menu location under menu
Artdeco mystical forest, #MyBeautyMyWay
Makeup

Artdeco lipsticks (Mystical forest and a few more)

Od nedavno je u prodaji jesenja Artdeco kolekcija, pod nazivom Mystical forest

Artdeco mystical forest, #MyBeautyMyWay

Kolekciju čine: šest novih senki, dve dugotrajne senke u prahu, jedan kajal lajner, jedna vodootporna olovka za oči, jedno rumenilo, jedna vodootporna olovka za usne, LE beauty kutija (idealna za senke ili rumenilo), jedna četkica za usne, 4 ruža, 1 sjaj za usne, kao i 6 novih nijansi lakova za nokte. Puderi su takođe deo nove kolekcije, ali se nove nijanse neće naći u prodaji.

 Dobar deo ove kolekcije mi je pao šaka, a ja ću danas pisati o 4 nova ruža i jednom sjaju za usne, kao i o par karmina koje imam od ranije.

Na fotografijama sam 98% našminkana Artdeco-ovim proizvodima, jer njihov bronzer nemam, a onu divnu olovku za obrve sam zaboravila kod kuće (gde se nisam šminkala), pa sam koristila Golden Rose senku za obrve (oba proizvoda sam spominjala u ovom postu), tako daaaa, oprostite mi moje obrve. Dakle, koristila sam i senke i rumenilo iz nove kolekcije. A sve je slikano na početku moje prehlade (that explains the face).

Artdeco Art Couture

Art Couture ruževi za usne su vrlo kremasti, a daju punu pokrivenost u samo jednom sloju. Imaju blag miris vanile i daju satenski finiš. Dolaze u četvrtastom pakovanju, koje je malo teže od klasičnih pakovanja karmina. Cena je 1759 dinara za 4 grama.

Nijanse 233 Cream Skin i 675 Velvet Dark Queen su deo Mystical forest kolekcije.

Artdeco Art Couture 233 675

Meni se izuzetno dopada tekstura i finiš ovih karmina, kao i to što neguju usne (zbog prirodnog ekstrakta hmelja). Na žalost, nisam baš zadovoljna kako mi stoje ove suptilna bež i crveno braon (iako me je ona oduševila svojim izgledom). Veoma su kvalitetni ruževi, samo ja nisam imala sreće sa nijansom…

Artdeco Perfect Color 25A 38A

Perfect Color ruževi za usne su hranljivi, dugotrajni i visoke pigmentacije. Neguju usne zahvaljujući hranljivim voskovima i uljima, kao i vitaminu E. Iako daju isti, satenski, finiš, kao i ArtCouture ruževi, rekla bih da su za nijansu lakši na usnama. Dolaze u klasičnom, okruglom pakovanju, koje je malo teže (kao i kod prethodnih), navodno imaju metalnu zaštitu, koja sprečava topljenje ruža kada su visoke temperature. Cena je 1339 dinara za 4 grama.

Nijanse 38A Mountain Rose i 25A Mystical Heart su deo jesenje kolekcije:

Artdeco Perfect Color 25A 38A

Ovo su moje boje. Finiš savršen, ne postoji mogućnost da se mi dodatno isuše usne. Definitivno favoriti.

A za sve vas koji volite punije usne tu je i Hydra Lip Booster – sjaj za usne sa efektom povećanja volumena.

Nijansa 46 Translucent Mountain Rose je nova u kolekciji:

Artdeco Hydra Lip Booster Translucent Mountain Rose

Ovaj sjaj popunjava bore i fine linije, pa usne deluju punije. Ja nisam bila posebno oduševljena osećajem, koji je jako čudan, nikako bolan, samo mi je bilo neobičan taj “tingling sensation”, a probala sam već Artdeco-ov Hot Chilly Lip Booster, koji mi se čini kao lajt verzija ovog sjaja. A ko izuzmemo sve to – boja je divna. Cena je  1329 dinara za 6 ml.

I za kraj ostavih Color Lip Shine 86 Shiny Nude i Long Wear Lip Color 35 Rich Indian Red:

Artdeco longwear + lipshine

Color Lip Shine ruževi dolaze u četvrtastoj ambalaži, kremasti, slabije pigmentovani, ruževi koji izuzetno neguju usne i daju im sjaj. Sa ovim ružem zaboravite punu boju na usnama, možete ga, na primer, koristiti umesto labela. Pojedine nijanse ovih ruževa su trenutno na sniženju, a regularna cena je oko 2000 dinara za 2.90 grama.

Long Wear Lip color su dugotrajni ruževi, a u liniji se mogu naći i intenzivnije i malo suptilnije nijanse. Moj prmerak je dobro pigmentovan, a kao da ima polu-mat finiš. Cena je 1399 dinara za 3 grama.


Generalno sam zadovoljna svim navedenim proizvodima za usne od Artdeco-a, svi su klinički testirani i sadrže sastojke koji neguju usne.

Imate li vi svog favorita među Artdeco sjajevima i ruževima za usne?

(hvala mužu za fotografije :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

The author: Smizletina

11 Comments

Leave a Reply