Please assign a menu to the primary menu location under menu
Empties & New In(s)

(P)razne bočice iliti Empties reda radi

Verujem u onu “treba baciti stare stvari kako bismo napravili mesta za nove”

emptieszato sam požurila da vam pokažem koje sam proizvode volela i potrošila u poslednja 3 meseca.

Krenuću od omiljenih Eucerin proizvoda:

Eucerin ulje za tuširanje, Eucerin InShower, Eucerin dezodorans

Uspela sam da sačuvam samo dve prazne bočice Eucerin ulja za tuširanje. Sramota me je više da stavljam link od stare recenzije, ko me prati, jasno mu je zašto ga obožavam. Tu su i dva poklon pakovanja Eucerin InShower losiona (koja sam dobila na poklon prilikom kupovine ulja). Korisna stvarčica, pogotovo za leto, kada me mrzi da se mažem nakon tuširanja. Lagan je, a koža je posle njega meka i hidrirana.

Još jedan proizvod od Eucerina koji sam mnogo zavolela – antitranspirant dezodorans. Odlično me je štitio tokom leta, pa sam obilazila sve moguće apoteke kada je u ponudi bila 1+1 varijanta. Za svaku preporuku!

????????????????????????????????????

Bilo je i dana kada me nije mrzelo da se mažem nakon tuširanja. U tu svrhu potrošeni su Korres mleko za telo Bergamot-Breskva (uskoro ide recenzija i darivanje), zatim All Naturals Aromatherapy Anti Stres Body Butter sa predivnim mirisom lavande, kao i Hei Poa Monoi Oil (pošto sam bila lenja da napišem recenziju, klik na link kod Bamby za istu).

????????????????????????????????????

Potroših i Balea gel za tuširanje sa mirisom vanile. Ovo je definitivno moj najodraži miris kada su Balea gelovi za brijanje u pitanju.

Da ne bude da ne trošim dekorativu – potrošen Aura PrimeME! prajmer. Izdržao je 5 meseci svakodnevnog šminkanja. Bele je boje, ali se na licu ne vidi. Produžava trajnost pudera i zaista je odličan prajmer – u drogerijskom rangu. Kad smo već kod prajmera, da spomenem još neke proizvode za lice:

DSC_0299

Uspela sam da potrošim oba proizvoda koje sam dobila od Ayna Cosmetics-a. Krema za okoloočno područje, koja je korišćena i za celo lice u jednom periodu, je konačno potrošena. Želim doživotne zalihe Anti age supreme booster seruma. Da, toliko je dobar.

Eucerin Dermatoclean 3in1 micelarna voda mi i nije baš odgovarala. Ona jeste odlična za čišćenje lica i uklanjanje šminke, ali je mene svaki put peckala koža oko očiju, tako da joj ipak neću pružiti još jednu šansu.

DSC_0303

Ko bi reko čuda da se dese, da imam čak tri potrošena skidača laka za nokte?

Afroditin uljani skidač laka se vuče po mojim policama već mesecima i konačno sam ga ispraznila. Deborah skidač laka za nokte bez acetona sam dobila pre neka 2 meseca. Ne smrdi puno, tačnije mirišena vanilu, prilično je efikasan, ali ima dve mane. Prva je da se se mnogo brzo troši, a druga je nepraktičan (preveliki) otvor. Aura uljani skidač laka za nokte sa acetonom je najbolji u ovoj grupi, pogotovo kad je u pitanju skidanje laka sa šljokicama. Pisala sam o njemu ovde.

L`oreal lak za nokte sa šljokicama je postao neupotrebljiv (nerazmaziv), pa se zato rastajemo.

DSC_0301

I za kraj nekoliko bebećih proizvoda. Babylove i Schauma šampon za bebe sam koristila više ja nego moje ćerke, jer sam rešila da dam šansu šamponima bez SLSa. Uskoro ću pisati detaljnije o njima, pa sad neću puno gnjaviti. Chicco baby krema nije skroz potrošena ali joj je rok upotrebe prošao, pa se zato opraštamo od nje. A četkice za zube su tu da vas podsetim na ovaj post i koliko je bitno menjati četkice, čak i deci, na 3 do 4 meseca.

To bi bilo sve o potrošenim proizvodima. Moram da priznam da sam nestrpljiva da objavim post sa novitetima (tradicija se mora poštovati ;)).

Da li ste probali neke od ovih proizvoda?

Delimo li oduševljenje?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2

The author: Smizletina

6 Comments

Leave a Reply