Please assign a menu to the primary menu location under menu
Skin & hair careYouTube

Eucerin – preporuke, (ne)sviđanja i darivanje – VIDEO


Kao što se od mene i očekivalo, došao je red na jedan veliki grupni post o Eucerin proizvodima.

Snapshot 4 (5-1-2016 6-08 PM)

Ovde možete videti neke opšte informacije i sastav svakog proizvoda, a za utiske odgledajte video.

Takođe, ukoliko želite da se prijavite za darivanje, to učinite u komentarima ispod videa, na You Tube kanalu.

Više informacija o Eucerin ulju za tuširanje možete pročitati OVDE. Namenjeno je osetljivoj koži, blago je čisti i ostavlja zaštitni film lipida na koži. Ono što se po informacijama sa zvaničnog sajta razlikuje jeste sastav, pa evo i njega na fotografiji:

ulje

Ono što nisam spomenula u videu – zvuči šašavo 😀 – ali isperite dobro dno kade kako ne bi došlo do klizanja (ili, jednostavno, stavite gumu na dno kade).

losion

Više informacija o Eucerin losionu za pranje možete pročitati OVDE. Navodi se da ima ista svojstva kao i ulje, ali i da je namenjeno čak i bebama i deci sa suvom kožom. Ovu informaciju nisam znala do sad, a ulje bez bojazni možete koristiti kod dece starije od 2 godine.

Ne znam kako sam uspela da zaboravim da slikam dezodorans, ali evo jedne stare slike, u pitanju je bila akcija 2 po ceni jednog:

IMG_20150724_174851

Malo više o Eucerin anti-transpirant dezodoransu, kome je namenjen, možete pročitati OVDE. Sastav je identičan kao i na zvaničnom sajtu: Aqua, Aluminium Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-21, Steareth-2, Ethylhexyl Cocoate, Trisodium EDTA, Parfum

O Eucerin losionu za intimnu higijenu se detaljno možete informisati OVDE, a u nastavku je i lista sastojaka:

intimo

Meni se jedino ne dopada što se u ovakve stvari (koje idu na sluzokožu) stavlja parfem, ali pošto je na poslednjem mestu na listi sastojaka, pretpostaviću da je u pitanju mala (zanemarljiva) koncentracija…

Eucerin Losion za telo spominjem u videu, ne koristim ga trenutno, ali imam stare slike 🙂

Losion za teloO losionu više pročitajte na OVOM linku, a preporučila bih ga svakome ko ima iritacije od parimisanih mleka i putera za telo.

U videu spominjem i dva preparata za zaštitu kože prilikom sunčanja:

ovaj

O Eucerin transparentnom spreju za sunčanje SPF 30 više možete pročitati OVDE, a ja moram da prokomentarišem da sam se vrlo prijatno iznenadila kako “radi”, obzirom da na prvom mestu u listi sastojaka ima alkohol. A Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF 30 planiram da koristim i ubuduće, iako je namenjen masnoj koži, meni savršeno odgovara (detaljne informacije pročitajte OVDE).

U videu navodim Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje lica kao jedan od proizvoda koji mi nije odgovarao. Znam da se poklonu u zube ne gleda, ali kad ne ide – ne ide! Ovaj losion neću udostojiti ni fotografijom, dok na sledećem linku možete videti o kom se proizvodu zapravo radi.

Iako mi “na papiru” Eucerin AQUAporin ACTIVE bogata hidratantna krema za lice odgovara u praksi je bilo nešto drugačije. (klikom na naziv proizvoda otvara se link)

aqua porin

A sličan slučaj je i sa Eucerin AQUAporin ACTIVE kremom za negu područja oko očiju. (klikom na naziv proizvoda otvara se link)

aqua porin active

O, dragoj mi, Eucerin Hyaluron-Filler noćnoj kremi za lice malo više možete saznati OVDE.

hyaluron filler

Moje utiske o ovim i još nekoliko proizvoda možete pogledati u videu

(evo i linka https://www.youtube.com/watch?v=tFHJywoi6_Q):

a u komentarima ispod videa se možete prijaviti za darivanje u kome možete osvojiti proizvode sa slike:

eucerin gift

Eucerin pH5 Ulje za tuširanje

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetlija nijansa

Eucerin In-Shower Losion za telo

i ogledalce srce <3

 

Vidimo se i srećno 🙂

smizletina

 

 

 

 

 

*neki od spomenutih proizvoda su mi poslati od strane uvoznika, ali to ne utiče na moje mišljenje u ovom postu/videu

**post je pun linkova do detaljnih informacija o proizvodu kako ja ne bih dužila, neka svako čita o proizvodu koji ga najviše interesuje

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0

The author: Smizletina

6 Comments

Leave a Reply