Pregled noviteta – NEW IN Q3 2016

Tuesday, November 8, 2016 0

new-in

Leto prođe, jesen dođe, grad je već okićen za Novu godinu, a ja još nisam uradila pregled noviteta za jul, avgust i septembar. Mnogo volim postove ovog tipa (i da pišem i da čitam na drugim blogovima), pa neću puno dužiti sa uvodom, već ću se polako prisećati jula i mora…

dsc_0820

 

Kako već godinama letujem u Grčkoj, tradicionalno jedan dan ostavljamo za izlet do Soluna i obilaska Srpskog trojstva: Ikea-e, Jumbo-a i Mediterranean cosmos-a. Šalu na stranu, situacija je ozbiljna, jer na gornjoj fotografiji imamo samo 3 (slovima: TRI) proizvoda.

Konačno sam se dokopala The Body Shop putera za telo sa arganovim uljem. Nega i miris su fenomenalni, a ja sam pored ovoga, kupila i mini set proizvoda sa istim mirisom (za giveaway), kao i jedan predivni set sa mirisom kokosa, čiju fotografiju možete videti kada kliknete OVDE.

Korres je čuveni Grčki brend, a ja se prilikom kupovine uglavnom držim proverene kombinacije gel za tuširanje + mleko za telo. Do sada sam isprobala nekoliko varijanti (vanilla/cinnamon, bergamot/pear, santorini vine) a sada nisam mogla da odolim novom mirisu koji su imali u ponudi – lavanda. Miris mi se toliko svideo da sam kupila ukupno 4 gela i 3 mleka za telo (nešto za sebe, nešto za poklon), neke maskice za lice, lakove za nokte i predivan mirisni set za muža (fotografija svega navedenog je OVDE).

 dsc_0823

Po povratku sa mora sačekao me je paket sa Topicrem kremama. Topicrem je novi dermokozmetički brend koji se od nedavno može pronaći u Lilly-u. Ove dve male tubice su testeri različitih mleka za telo za osetljivu kožu, dok je u najvećoj tubi hidratantni losion sa svetlucavim česticama (stigao kao poručenza moj blago preplanuli ten).

U Parizu sam prilikom jedne kupovine dobila par kesica testera L’OCCITANE en Provence šampona, koje sam ponela na more i oduševila se nakon prvog korišćenja. Šampon je malo agresivniji, kada je koža moje glave u pitanju, ali mi je kosa čista bukvalno 4 dana (obično mi frizura traje 2 ipo dana 😉 ). Prilikom kupovine šampona sam dobila i par kesica testera balzama iz iste linije, ali sa njim nisam ništa posebno oduševljena.

Nisam propustila ni akciju Eucerina, pa sam tako postala bogatija za ukupno još 4 komada roll on dezodoranasa. Trenutno imam sve tri varijante Eucerin roll on-a i planiram da uradim poređenje u nekom postu.

dsc_0819

Na gornjoj fotografiji je paketić koji sam dobila od Tanje Medić. Paketić je pun predivnih proizvoda, ali kao favorite izdvajam Dose of Colors tečni mat ruž (viđen u favoritima  OVDE), ColourPop mono senku za oči (neviđene pigmentacije) i Lancome Teint Idole Ultra 24h tečni puder, koji neverovatno prija mojoj koži (uz to mi je i nijansa pudera savršena).

Sephora Srbija je otvorila instagram profil, a moje kupatilo je postalo bogatije za par jesenjih noviteta.

sephora

Sephora preparativom nikada nisam bila oduševljena kao dekorativom. Zato me je iznenadilo koliko mi se dopadaju vlažne maramice za skidanje šminke (sa kokosovom vodom), kao i njihove maske. Micelarna voda i dvofazno sredstvo za skidanje šminke mi nisu prijali (pa su prosleđeni na obožavanje kod Jelene), a cvetni setić iz donjeg desnog ugla će biti prosleđen nekome od vas 😀

Od dekorative izdvajam prelepi LE bronzer, Sephorinu verziju beauty blendera, Sephora lip stain i novi tečni korektor (o nekim proizvodima sam već pisala u OVOM postu).

_dsc0976

Kada smo kod predmeta obožavanja, Sephora vintage effect filter paleta je već dobila svoj post OVDE.

tf-bene

Too Faced puder pod nazivom Born This Way sam morala da probam posle toliko hvalospeva po internetima :) Odlučila sam se za nijansu pod nazivom Nude i nekoliko puta mi se desilo da su me ljudi pitali da li imam puder ili ne. Vrlo je lagan a odlično prekriva, dok mu je finiš polu-mat. Cena mu je paprena (oko 5000 rsd) i to je jedini razlog zbog koga se razmišljam da li da ga ponovo kupim kada potrošim ovo pakovanje, iako mi je (skoro pa) savršen.

Konačno mi je šaka pala i čuvena Benefit They´re real maskara, koja lepo boji i produži trepavice. Benefit Roller Lash maskara me je oduševila na prvo korišćenje, u jednom sloju dobijam i volumen i uvijene trepavice.  Najbolji efekat postižem kada koristim jedan sloj They´re real, a nakon toga stavim još jedan sloj Roller Lash maskare.

clarins

Prelepa Clarins makeup paleta je ulov mog muža iz nekog evropskog free shop-a i čini mi se da je nema u redovnoj prodaji. Paleta ima sve što jednoj (normalnoj) ženi treba (od šminke), potražite je na nekom narednom putovanju…

aura

Već i vrapci na grani znaju da Aura na 2 do 3 meseca izbaci neki novi proizvod. Dvofazno sredstvo za skidanje šminke sa očiju i usana je nešto što su izbacili još u martu mesecu i ja ga od tada stalno kupujem.

aura-palete-i-bronzeri

Aura je letos lansirala još 2 nova All Year Bronze bronzera za lice i telo, u nijansama 910 Sandy Beach i 911 Safari Trip, a od nedavno je sve oduševila sa 2 potpuno nove palete od 12 senki za oči – Precious Nude i Luxury Dark. Ono što je mene potpuno oborilo s nogu je nova jesenja Geisha kolekcija, ali ona tehnički spada u Q4, pa ću samo najaviti uskoro post i video :)

dsc_0793

Kada već spominjem Aura fabriku – da li ste znali da se tamo proizvode Laza lips karmini? Iza ovog, mnogima smešnog, naziva se zapravo kriju dva karmina odličnog kvaliteta i savršenih nijansi. Boje su dizajnirane tako da odgovaraju svakom tonu i podtonu kože. Perfect Red je savršena crvena nijansa, koja se već našla u mojim favoritima, dok sam poslednjih par meseci od neutralnih karmina koristila samo Special Nude.

k-piling

Kao žena od akcije sam imala moralnu obavezu da ne propustim vikend akciju koju je imao K piling, pa sam tako ponovila kupovinu pilinga kafa+cimet, a uzela da isprobam kafa+morska so.

dsc_0832

Ina me je ponovo obradovala proizvodima iz Avona, ovoga puta je to bio prelepi mirisni set Little Black Dress, koji čine prelepi parfemčić, dezodorans i losion za telo u istim mirisnim notama. Hvala Ina :)

dsc_0768

Ne sećam se kojim sam tačno povodom kupila Vichy Pureté Thermale micelarnu vodu (moguće je da je opet bio neki popust + poklon) ali ne žalim jer mi se veoma dopala! Slow Age je najnovija krema protiv prvih znakova starenja i svidela mi se prilikom prvog korišćenja. Dok je nanosim na lice imam utisak da je masna i teška, a kada završim sa nanošenjem osećam koliko je zapravo lagana i hranljiva. I dalje mi je teško da se naviknem da uveče ne mažem kremu koja je masna i koja mi stvara i fizički težak osećaj na licu, ali vidim da su lagane, a bogate kreme ono što mojoj koži sada treba.

_dsc1039

Na testiranje sam dobila i najnoviju La Roche Posay Effaclar Duo+ Unifiant toniranu kremu, ali kako ne odgovara mom tipu kože, prosledila sam je jednoj blogerki, koja će gostovati kod mene na blogu. Da li po njenoj fotografiji možete da pogodite o kome je reč? 😀

radix

Skoro na samom kraju: Pupa, Bourjois i Deborah. Najviše sam se obradovala Pupa Pupart paleti senki, koja je savršena za ovu jesen (a odlično se slaže sa lakom za nokte). Zatim Bourjois Rouge Edition bordo ružu za usne, kao i novim Dress Me Perfect korektorima od Deborah-e.

max-factor-nudes

Za kraj nešto što oduzima dah i obara sa nogu – Max Factor Masterpiece nude palete i nove nijanse LipFinity ruževa. Najslađe ostavih za kraj – čitaćete o ovim paletama u narednom postu.

Pišite mi o čemu biste još želeli da čitate?

Vidimo se,

smizletina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...0
2 Comments
  • Ana Boričić
    January 4, 2017

    Prvi put mi je da čitam neki beauty blog -ako sam se pravilno izrazila; )
    Paleta max factor senki je” to die for ” a htela bih nešto više da čujem o trajnim karminima -naime probala sam max faktorov i oduševljena sam koliko traje. Inace sam koristila samo jednu komponentu karmina jer mi se sviđa mat efekat. Eto toliko od mene – So long Smizletinice!

    • Smizletina
      January 5, 2017

      Ako voliš mat karmine dopali bi ti se i Aura i Sephora i Golden rose… Dugotrajni su, a daleko lakši na usnama od MFa. Planiram da pravim neko poređenje svih tih tečnih mat ruževa, samo da nađem vremena.. :)

Leave a Reply