Please assign a menu to the primary menu location under menu
Skin & hair care

La Roche-Posay EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT

 

U poslednjem postu o novitetima na blogu sam obećala gostujući post o novoj La Roche-Posay Effaclar Duo [+] Unifiant toniranoj kremi

_dsc1039

 

Kako ova krema nikako ne odgovara mom tipu i stanju kože, prosledila sam je na testiranje Jeleni sa bloga Dressing case, čije ćete utiske čitati u nastavku:


 

Pre nekih par meseci Jovanka je insistirala da mi pokloni ovu La Roche-Posay toniranu kremu, kako bih je isprobala i prenela utiske. Dobro, to insistirala možemo da promenimo u morala jer sam bila toliko dosadna da nije imala kud, ali onako lepše zvuči. Uglavnom, uzela sam ja tu kremu od nje, koristila i sve vreme pričala kako mi i nije nešto, jer ja volim da mi podloga pokrije svaku tačku koju imam na licu, ali sam u isto vreme primetila da iako pričam da mi se ne dopada, ja je koristim apsolutno svakog dana. Tako da je ipak zaslužila svoj prostor na blogu, kao najkorišćeniji proizvod u proteklih mesec, dva (pored gela za obrve, bez njega se ni u hodnik zgrade ne može).

Ne znam koliko vas prati Jennu Marbles, poznatu jutjuberku, koja je pre par godina objavila video „Kako zavarati ljude da izgledate lepo?“ E, to je pravi opis efekta ove kreme. Kada je stavite, neće prekriti nepravilnosti u vidu bubuljica, ali zato dobijete savršeno jednak ten, a da pritom ne izgleda da ste naneli bilo šta. U prevodu – prirodno sam lepa majke mi.

_dsc1044

Ono što dobijete od ove kreme je ujednačen ten bez opterećivanja kože. Odlična je za svakodnevno koriščenje, a posebno mi se dopada to što ne moram da brinem da li je neravnomerno naneta, jer se tako stopi sa licem da ni ne znate gde je imate, a gde ne.

Nijansa koju ja imam je tamnija, koja u prvi mah kada se stavi deluje tamnije nego što bi meni trebalo, ali čim krenem da je razmazujem postane identična kao boja moje kože.

lrp_texture-light-rvb

Možda ovom kremom nećete dobiti prekrivanje kakvo volite, ali za svakodnevnu upotrebu mislim da je ovo sasvim dovoljno da biste izgledali sveže i odmorno. Jedina mana koju ja mogu da primetim je ta da ne utiče na bubuljice koje imam, nisu se smanjile ili prestale da izlaze. Da budem iskrena, očekivala sam da mi u tome malo pomogne, ali dobro.

_dsc1043

Pakovanje je takođe praktično, otvor je uzan pa se lepo dozira i nema nepotrebnog bacanja proizvoda. Primetila sam da najbolje izgleda kada je stavljam prstima, a ne četkicom ili blenderom, kao što sam u početku radila.

Ako imate masnu kožu, moraćete da je matirate u suprotnom će vrlo brzo prosijati. Meni uz puder u kamenu izdrži nekih pet, šest sati na licu bez popravki, što je odlično. Sve u svemu, mnogo je više stvari koji mi se dopadaju kod nje, tako da bih je svakako kupila ponovo nakon potrošene tubice.

Jeste li probali ovu kremu? Kako vam se čini?


Za kraj ostaje samo da se zahvalim Jeleni što mi je učinila i uzela ovu kremu na testiranje 🙂

Šta mislite o ovakvim postovima?

Do narednog viđanja,

smizletina

*PR proizvod

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...2

The author: Smizletina

1 Comment

Leave a Reply