Read Stadig savnet by Chevy Stevens Free Online


Ebook Stadig savnet by Chevy Stevens read! Book Title: Stadig savnet
City - Country: No data
Loaded: 2114 times
Reader ratings: 7.6
The author of the book: Chevy Stevens
Edition: Bazar
Date of issue: February 9th 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 479 KB

Read full description of the books:Imponerende og skræmmende debut – på New York Times’ bestsellerliste og solgt til 21 lande. Elegant komponeret krimi om at overleve mod alle odds. Det er ikke altid sandheden, som er forløsende… En psykologisk horrorhistorie: Den dag den 20-årige ejendomsmægler Annie O’Sullivan bliver bortført, har hun sat sig tre mål: at sælge et hus, at glemme et skænderi, hun netop har haft med moderen, som hun i forvejen har et anstrengt forhold til, og at komme tidsnok til middagsaftalen med sin kedelige kæreste. Fremvisningen går trægt, men da en mand dukker op, idet hun er i færd med at låse sig ud, håber Annie, at det måske alligevel kan blive en god dag. Men intet er længere fra sandheden, for i stedet begynder et mareridt med daglige fysiske og psykiske overgreb i en hytte langt inde i skoven.

Annie O’Sullivan oplever et år i helvede med næsten daglige voldtægter, som ender med at gøre hende gravid. Det lykkes Annie at slå sin kidnapper ihjel, og hun prøver at vende tilbage til en ”normal” tilværelse, men mens politiet forsøger at afdække kidnapperens identitet, dukker der en uhyggelig – og velbegrundet – følelse op af, at faren langt fra er ovre…

”Stevens’ imponerende debut emmer af spænding, som intensiveres af den overraskende, men sandsynlige afslutning”. Publishers Weekly ”Dette er godt nok Stevens’ debutroman, men den virker ikke som den første bog. Den knockouter læseren - en psykologisk thriller, som ikke sparer på krudtet, og titlen kunne ikke være mere passende”. Booklist ”Anbefales på det varmeste”. Library Journal ”En forbløffende velkomponeret debutroman”. Karin Slaughter ”Denne debutroman både chokerer og vækker beundring…”. USA Today. Chevy Stevens voksede op på Vancouver Island. Hun har bl.a. arbejdet som ejendomsmægler. I stille perioder forestillede hun sig det værste, der kunne ske under en fremvisning, og det blev inspirationen til Fortsat savnet, som er hendes første bog. Den gik direkte ind på New York Times’ bestsellerliste. Chevy Stevens er i USA kåret som bedste debutant i 2010, og bogen har fået strålende anmeldelser bl.a. som en af forrige års bedste thrillere af Kirkus Review samt flere flotte nomineringer og anbefalinger. Filmrettighederne er solgt.


Download Stadig savnet PDF Stadig savnet PDF
Download Stadig savnet ERUB Stadig savnet PDF
Download Stadig savnet DOC Stadig savnet PDF
Download Stadig savnet TXT Stadig savnet PDFRead information about the author

Ebook Stadig savnet read Online! CHEVY STEVENS grew up on a ranch on Vancouver Island and still calls the island home. For most of her adult life she worked in sales, first as a rep for a giftware company and then as a Realtor. While holding an open house one afternoon, she had a terrifying idea that became the inspiration for Still Missing. Chevy eventually sold her house and left real estate so she could finish the book. Still Missing went on to become a New York Times bestseller and win the International Thriller Writers Award for Best First Novel. Chevy’s books have been optioned for movies and are published in more than thirty countries.

Please visit her at www.chevystevens.com.

REVIEW POLICY: I only rate books I really, really loved. This is a way for me to share my "favorites" and organize my reading list.Reviews of the Stadig savnet


FRANKIE

The book liked more than the previous

LOGAN

The only book I read in 1 day

WILLOW

Why do I need to specify a phone number?

MUHAMMAD

A book that leaves a whole bunch of emotions after reading

HANNAH

All right, thanks fast.
Add a comment
Download EBOOK Stadig savnet by Chevy Stevens Online free

PDF: stadig-savnet.pdf Stadig savnet PDF
ERUB: stadig-savnet.epub Stadig savnet ERUB
DOC: stadig-savnet.doc Stadig savnet DOC
TXT: stadig-savnet.txt Stadig savnet TXT